Što su kolačići?

Kolačić je mala tekstualna datoteka pohranjena na vašem računalu koja se sprema kada posjetite određene web stranice.

Web stranica srednjilipovac.com koristi kolačiće za razumijevanje sadržaja koji vas zanima a spremljeni podaci se koriste prilikom budućeg posjeta web stranice.

Podsjećamo Vas da kolačići koje koristimo ne mogu utjecati na vaše računalo, a podaci prikupljeni u kolačićima služe za poboljšavanje iskustvo korisnika koji posjećuju našu web stranicu.

Naša pravila za kolačiće

Kako bi maksimalno iskoristili sadržaj i prilagođene značajke, vaše računalo, tablet ili mobilni telefon moraju prihvatiti kolačiće (često se to radi po zadanom), jer je to jedini način na koji vam možemo pružiti personaliziranu funkcionalnost na ovoj web stranici.

Naši kolačići ne pohranjuju osjetljive podatke kao što su vaše ime, adresa ili podaci o plaćanju. Međutim, ako želite ograničiti, blokirati ili izbrisati kolačiće, možete koristiti internetski preglednik. Svaki internetski preglednik je različit, stoga provjerite izbornik vodiča preglednika koji koristite (ili pogledajte korisnički priručnik vašeg mobilnog telefona) kako bi promijenili postavke u vezi s kolačićima.

Alati za dijeljenje

Ako sadržaj naše stranice dijelite s prijateljima putem društvenih mreža, poput Facebooka, od tih web stranica možete dobiti kolačiće. Mi nemamo kontrolu nad postavljanjem kolačića treće strane, pa vam predlažemo da provjerite web stranice trećih strana za daljnje informacije o njihovim kolačićima i njihovom upravljanju.

Povezivanje s web stranicama trećih strana

Web stranica srednjilipovac.com nije odgovorna za kolačiće koji se koriste na bilo kojem web mjestu treće strane koje sadrži poveznicu na srednjilipovac.com.

Kolačići treće strane

Kada posjetite stranicu na srednjilipovac.com s integriranim sadržajem (na primjer, s YouTube-a), od tih web stranica možete primiti kolačiće. Mi nemamo kontrolu nad postavljanjem ovih kolačića, pa predlažemo da provjerite web stranice trećih strana za daljnje informacije o njihovim kolačićima i njihovom upravljanju.

Ovdje možete pronaći pravila trećih strana koja mogu koristiti kolačiće na web mjestu:

  • https://www.facebook.com/help/cookies
  • https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/?fg=1