Godišnja skupština udruge Sve lipo 2022.

U subotu, 05.03., je održana godišnja skupština udruge Sve lipo.

Godišnju skupštinu je otvorio predsjednik udruge Slavko Maričević. Pozdravio je sve goste i nakon toga je uslijedilo izvješće o radu udruge u 2021. godini. Nakon izvještaja je blagajnik Đuro Hotovec rekao nešto više o financijskom stanju. Potom su predstavljeni planovi za 2022. godinu, a neki od njih su:

  • dovršetak započetih radova na sjenici na Gajiću
  • priprema i održavanje Brodskog kola – Smotra Crkvenog pučkog pjevanja
  • organiziranje izleta za članove udruge
  • sudjelovanje u aktivnostima u općini (sajmovi, itd.)
  • premijera nove predstave ako to epidemiološka situacija bude dopustila

 

Potom je uslijedila rasprava gdje su članovi predlagali svoje ideje. Od prijeloga se ističe organizacija i snimanje žetvenih svečanosti, onako kako je to nekada bilo, a bilo je i još nekih drugih ideja.

Pozdravnu riječ svim gostima je uputio zapovjednik DVD-a Srednji Lipovac, Ivica Didović, te Josip Didović koji je bio predstavnik lovačkog društva. Na kraju je goste pozdravila i Vesna Jergović, te izrazila potpunu podršku općine Nova Kapela u svemu što udruga Sve lipo bude radila.

Nakon formalnog dijela skupštine je uslijedila večera i druženje.

Statistike za 2021. godinu

Što se tiče statistika za 2021. godinu, stranica srednjilipovac.com imala je oko 3 000 posjeta. Od toga je preko 85% posjetitelja bilo iz Hrvatske, a ostale zemlje iz kojih dolaze posjetitelji su: SAD, Njemačka, Irska, Slovenija, Francuska, Srbija, Švicarska, Kina, itd.

Najpopularnija objava na stranici je bila Stare školske fotografije iz Srednjeg Lipovca (od 1921. do danas).

Facebook stranica Srednji Lipovac je u prošloj godini imala oko 21 000 posjetitelja, a najpopularnija objava je bio video Žetva u Srednjem Lipovcu 2021.

Godišnja skupština udruge Sve lipo 2022 - foto galerija

Josip Hotovec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *