Pregled 2021. godine u Srednjem Lipovcu

Donosimo pregled i statistike naših objava u 2021. godini na Facebook stranici Srednji Lipovac, te na našoj web stranici.

Najpopularnija objava u 2021. godini je bio video žetve u Srednjem Lipovcu koji je ukupno dobio 12 000 pregleda. Nakon toga, ističe se snimka Srednjeg Lipovca iz zraka sa 4 800 pregleda, te šetnja kroz Srednji Lipovac prekriven snijegom sa 2 700 pregleda.

Što se tiče web stranice (srednjilipovac.com), na stranici je u prošloj godini ukupno bilo oko 3000 posjetitelja. Najpopularnija objava je arhiva starih školskih fotografija, koju možete pogledati ovdje.

Arhiva starih školskih fotografije i dalje nije dovršena budući da mnogo fotografija nedostaje. Ako znate nekoga tko ima fotografije, molimo da nam se javite. Fotografije ćemo skenirati i odmah vratiti vlasniku!

Vezano za publiku, preko 85% posjetitelja web stranice i Facebook stranice je iz Hrvatske. Od ostalih zemalja se ističu: Njemačka, Sjedinjene Američke Države, Švedska, Irska, Kina, Kanada, Francuska, Švicarska i Australija. Cijeli svijet je čuo za Srednji Lipovac! 🌎

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija s događaja koji su obilježili 2021. godinu u Srednjem Lipovcu.

Hvala svima za podršku! Drago nam je što uživate u našim objavama i nadamo se da ćete uživati u sadržaju kojega ćemo objaviti u 2022. godini!

Josip Hotovec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *