Redovna izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Srednji Lipovac 2023

Dobrovoljno vatrogasno društvo Srednji Lipovac održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu u Hrvatskom seljačkom domu u Srednjem Lipovcu 26.02.2023. godine u 11 sati.

Predsjednik DVD-a, Hrvatin Maričević, izvijestio je o provedenim aktivnostima u 2022. godini, uključujući intervencije, vježbe, nabavku opreme. Zapovjednik DVD-a, Ivica Didović, izvijestio je o radu u 2022. godini, uključujući ispumpavanje bunara, požar dimnjaka, čišćenje ceste, pomoć pri izljevu potoka i održavanje opreme. Blagajnik DVD-a, Zlatko Didović, podnio je financijska izvješća za 2022. godinu.

Predsjednik DVD-a, Hrvatin Maričević, predstavio je plan rada za 2023. godinu, uključujući planirane radne akcije i financijski plan za 2023. godinu.

Na kraju skupštine, podijeljene su svjedodžbe članovima koji su u 2022. godini položili obuku za zvanje vatrogasca prve klase. Svjedodžbe su dobili Matej Didović, Petar Hotovec i Josip Hotovec. Predsjednik VZO-a, Ivan Prpić, podijelio je svjedodžbe te pohvalio članove koji su sudjelovali na obukama i usavršavanjima.

Gosti su također izrazili svoje pozdrave, uključujući predsjednika udruge Sve lipo, Slavka Maričevića, predstavnike DVD-a Magić Mala, DVD-a Seoce i DVD-a Nova Kapela-Batrina, kao i predsjednika VZO-a Nova Kapela, Ivana Prpić.

Josip Hotovec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *