Izvedba predstave Potpuni promašaj u Novoj Kapeli

Večer u Novoj Kapeli postala je nezaboravna zahvaljujući premijeri predstave “Potpuni promašaj”, koja se održala pred oko 350-400 gledatelja. Ova humoristično predstava, koja prati obitelj Strišković, ponovno je osvojila publiku svojim duhovitim prikazom svakodnevnih izazova.

“Potpuni promašaj” nudi niz komičnih situacija koje se nižu jedna za drugom, prikazujući kako obitelj Strišković navigira kroz svoju sve, samo ne običnu svakodnevicu. Od pranja robe na potoku, ozljede noge, zubobolje i neuspješnih pokušaja vađenja zuba, pa do sukoba sa susjedima, odlaska na sud i pokušaja ubijanja lisice, svaki trenutak predstave izmamio je valove smijeha među gledateljima.

Dugotrajni pljesak i oduševljenje publike bili su jasan pokaznik uspjeha večeri. Glumačka postava, već poznata po svojoj sposobnosti da autentično prikaže životne situacije, još jednom je potvrdila svoje mjesto u srcima gledatelja.

Kritike su bile izuzetno pozitivne, naglašavajući da “Potpuni promašaj” nije bio promašaj, nego pun pogodak, koji je gledateljima pružio smijeh i zabavu.

Josip Hotovec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *