Premijera predstave Potpuni promašaj u Srednjem Lipovcu

Premijera predstave “Potpuni promašaj” uljepšala je večer svim gledateljima koji su došli u Srednji Lipovac. Održana je 11. veljače u Hrvatskom seljačkom domu. Ova nova predstava, koja nastavlja pratiti život obitelji Strišković, donijela je novu dimenziju humorističnog i dramskog prikaza njihovih svakodnevnih izazova.

U središtu radnje “Potpunog promašaja” su neobične i komične situacije koje se redaju jedna za drugom, dok se obitelj Strišković suočava s nizom nezgoda koje potresaju njihovu inače mirnu svakodnevicu. Od nespretnih pokušaja liječenja zuba do komičnih nesporazuma s mještanima, svaki okret radnje donosi novi val smijeha među gledateljima.

Publika je s oduševljenjem pratila svaku scenu, nagradivši izvedbu dugotrajnim pljeskom koji je odjekivao Hrvatskim seljačkim domom. Glumačka postava, već poznata po svojoj kemiji i sposobnosti da životno prikaže svakodnevne situacije, ponovno je pokazala zašto su srca lipovačke publike čvrsto uz njih.

Kritike su, kao i uvijek, bile iznimno pozitivne, ističući kako “Potpuni promašaj” nije samo komedija koja nudi bijeg od svakodnevice, već i predstava koja nudi dublji pogled na to kako izazovi i promašaji mogu zbližiti obitelj i zajednicu.

Josip Hotovec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *